Nieuws

JIPP Coronavirus (COVID-19) beleid

JIPP volgt de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Dit heeft gevolgen voor de praktijk, onze werknemers en u als client.

Als JIPP willen we bereikbaar blijven en ook zorg blijven bieden aan onze cliënten. Echter met de huidige ontwikkelingen willen we de wederzijdse veiligheid zo goed mogelijk in acht nemen.

Voor de gezondheid van onze cliënten, ouders en onszelf, hanteren wij het volgende beleid:

  • Graag voor iedere afspraak op de praktijk de COVID-screening doen. U vindt de screening ook bij binnenkomst, graag deze voor ieder bezoek aan onze praktijk doornemen. Voor de richtlijnen van het RIVM over klachten en wanneer thuis te blijven verwijzen wij u door naar het RIVM.
  • Graag zo precies mogelijk op tijd komen op uw afspraak (maximaal 5 minuten van te voren), wanneer u te vroeg bent graag buiten ons gebouw wachten.
  • Wij vragen ouders om uw zoon/dochter te brengen, en niet in de wachtkamer te wachten.
  • In de wachtkamer mogen maximaal 4 mensen wachten, dit om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.
  • Mondkapjes verplicht in openbare ruimtes, in de wachtkamer vragen wij u dan ook op een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar).
  • Wij zullen u weer laten weten wanneer de afspraak klaar is. Wij zullen telefonisch laten weten dat u uw zoon/dochter weer kan komen ophalen.
  • Het toilet bij JIPP wordt niet opengesteld. Wij vragen u hier rekening mee te houden bij vertrek van huis (uitgezonderd noodsituaties).
  • Wij vragen cliënten/ouder(s) en/of verzorger(s) van cliënten verandering in gezondheidstoestand te melden voor iedere afspraak.
  • Wij nemen de hygiënemaatregelen in acht. Bij binnenkomst moet de handen gewassen worden.

We blijven de komende periode monitoren hoe alles verloopt. Hierbij is het beleid van de overheid/RIVM leidend. Wij blijven voorzichtig en zijn met gepaste zorgvuldigheid open gaan voor behandelingen. Behandelingen en begeleidingen worden bij voorkeur aangeboden worden via videobellen. Uw behandelaar zal dit met uw afstemmen.

JIPP voor Thuis!

We blijven proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw hulpvraag. In de huidige situatie betekent dit dat wij onze behandeling digitaal zullen aanbieden als hier behoefte aan is. Zo bieden wij onder ‘JIPP voor Thuis’ tips aan voor de thuisblijvers (thuis zonder vakantie).

Laatste bewerking: 24 november, 2021