Supervisie

Supervisie

Praktijk JIPP biedt supervisie aan GZ-psychologen in opleiding, SKJ geregistreerde of in de registratieaanvraag hiervoor. Ook kan op eigen initiatief supervisie gevraagd worden bij JIPP. Om het persoonlijk functioneren te verbeteren of in het kader van een opleiding.

Binnen de supervisie wordt aandacht gegeven aan het persoonlijk functioneren van de supervisant in relatie tot de cliënten, het netwerk en collega hulpverlening. De eigen geschiedenis van de supervisant, zijn/haar achtergrond en normen en waarden, overdracht en tegenoverdracht  komen aan bod in relatie tot het werk, de attitude en persoonlijk functioneren. Supervisie vergroot uw inzicht in uw manier van functioneren en helpt u beter te functioneren als professional.

Er wordt van de supervisant voorbereiding gevraagd voor de supervisie: doelen stellen, literatuur onderzoek, casuïstiek, video-opnamen van eigen handelen, reflectie etc.

De supervisie wordt gegeven door een GZ-psycholoog met minimaal 5 jaar ervaring in de GGZ kinder- en jeugd/ volwassenen. De GZ-psychologen zijn door het RINO erkend als supervisors voor de GZ-opleiding en door het NIP voor de registratie kinder- en jeugdpsycholoog en zijn erkend voor het SKJ.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ik heb geleerd dat ik veel meer de controle heb over mijn gedachten en dat het oké is om mij niet altijd blij te voelen

L. (18 jaar)

Stel uw vraag