Vragen en klachten

Heeft u vragen of klachten?

Tijdens het hele traject bij Psychologie Praktijk JIPP  kunt u altijd met uw vragen en eventuele zorgen bij uw behandelaar terecht. Wij kijken dan samen met u naar een oplossing.  Mocht u klachten hebben, vragen we u deze te bespreken met uw behandelaar. Komt u er samen niet uit dan kunt u uw klacht indienen bij de geschillencommissie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), Postbus 9921, 1006 AP Amsterdam.

https://www.psynip.nl/uw-beroep/tuchtrecht-en-klachten/klachtprocedure/

Informatie folder klachtenregeling

Klachtenformulier (digitaal)

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ik vind het fijn dat ik kan vertellen wat er allemaal is gebeurd van de week en dat ze me helpen bij het ordenen van alles wat ik denk. Ik denk dat ik ook psycholoog wil worden.

S. (15 jaar)

Stel uw vraag