ReAttach

Wat is ReAttach?

ReAttach is een kortdurende en niet talige vorm van therapie gericht op het verbeteren van het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen. Tijdens de therapie werk je aan je zelfbeeld in relatie tot de belangrijkste personen in je leven en leer je spanning en gebeurtenissen te relativeren. Denkpatronen die een negatieve invloed hebben op je dagelijks functioneren (disfunctionele denkpatronen) worden vervangen door beter passende patronen. ReAttach zorgt voor persoonlijke  groei. De informatieverwerking wordt gestimuleerd en het zelfvertrouwen wordt vergroot. Tijdens een sessie worden het spanningsniveau, concentratie en emotiebeleving gereguleerd door het geven van denkopdrachten gecombineerd met een ritmische tikken op de handen van de client. De therapie bestaat gemiddeld uit vijf sessies, verspreid over tien tot veertien weken en is geschikt voor kinderen, jeugdigen en volwassenen. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

L. is zelfverzekerder geworden. We zien dat ze zelfstandiger is geworden en meer alleen durft te doen. Er is niet meer opeens paniek.
Ze heeft nu zelf oplossingen in haar hoofd.

Moeder L. (9 jaar)

Een ReAttach traject voor kinderen bij Psychologie Praktijk JIPP is een gezinsbehandeling. Ouders volgen zelf minimaal één ReAttach sessie om het positieve effect van de therapie te vergroten. Ouders ervaren dit over het algemeen als zeer prettig. De therapie voor het kind wordt aangepast aan de ontwikkelingsleeftijd van het kind. 


Stel uw vraag