Wachtijden

Onze wachttijden

Belangrijke mededeling wachttijd volwassenen (18+ jaar)
Helaas zijn wij genoodzaakt om een aanmeldstop in te voeren tot nadere kennisgeving door de forse toestroom aan hulpvragen.

Wachttijd voor een eerste intakegesprek
De wachttijd voor een intakegesprek is ongeveer 4 weken (stand 10 mei 2022).

Wachttijd voor onderzoek
De wachttijd voor een onderzoek is ongeveer 4 tot 5 maanden na het intakegesprek (stand per 10 mei 2022). Deze wachttijd is onafhankelijk van waar u bent verzekerd.

Wachttijd voor behandeling/begeleiding
De wachttijd voor een behandeling of begeleiding is ongeveer  4 tot 5 maanden na het intakegesprek (stand per 10 mei 2022). Deze wachttijd is onafhankelijk van waar u verzekerd bent.

Wachttijdbemiddeling
Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen). Ons streven is en blijft echter om  binnen deze normen te blijven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel uw vraag