Overbruggingsperiode/Wachtlijstbemiddeling

Welke zorg bieden wij tijdens de overbrugginsperiode/aanmeldperiode?

JIPP streeft ernaar in overleg met u een hulpverleningsaanbod aan te bieden dat goed aansluit op uw specifieke situatie. Wij vinden persoonlijke aandacht en een vlotte start van de hulpverlening belangrijk. Dit bieden wij ook aan tijdens de aanmeldperiode en/of overbrugginsperiode. De aanmeldperiode is de periode tussen de (telefonische) aanmelding en het intakegesprek. De overbruggingsperiode is de periode tussen het intakegesprek en het diagnostisch- en/of behandeltraject bij JIPP.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

E-Health/Blended Care

E-Health/Blended Care is een mogelijkheid die wij bieden tijdens de aanmeld-/overbruggingsperiode. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar onze E-Health/Blended Care informatie pagina. Hierop staat een overzicht van E-Health mogelijkheden. In overleg met uw behandelaar kunt u kijken welke E-Health mogelijkheid het beste aansluit bij uw hulpvraag.

Daarnaast bieden wij ook E-Health aan naast uw behandeling. E-Health biedt de mogelijkheid om besproken thema’s van uw behandeling thuis te oefenen.

Overbruggingsperiode

In overleg met u kunnen wij contact opnemen met uw huisarts om de mogelijkheid tot ondersteuning van de POH-GGZ te bespreken. Een POH-GGZ kan u ondersteunen in de overbruggingsperiode.

Stel uw vraag