Voor Volwassenen

Algemene informatie over volwassenen

Bij JIPP zijn er veel verschillende soorten behandeling mogelijk. Bij iedere hulpvraag wordt er samen met u gekeken welke manier van werken het beste bij u past. 

In de behandelingen volgt JIPP de GGZ-zorgstandaarden (te vinden op https://www.ggzstandaarden.nl) en de richtlijnen vanuit onze beroepsvereniging het NIP. Jipp vindt het belangrijk te werken volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen  om zo de cliënt de juiste en beste hulp te kunnen leveren. Zo nodig werkt JIPP daarvoor ook samen met haar samenwerkingspartners binnen TIJ-Zeeland  als het gaat om begeleiding thuis of gezinsbegeleiding. Wij werken met de zorgstandaarden en met de bijbehorende generieke module individueel zorgplan en behandeling

Afhankelijk van het soort klacht kan er, naast de individuele behandeling, gekozen worden voor psycho-educatie (uitleg over het probleem), zelfmanagement strategieën (wat kunt u zelf doen aan uw klacht of probleem) en E-Health. Deze methoden en technieken zijn altijd ingebed in de psychologische behandeling. Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen en jongeren tenzij anders vermeldt. 

Stel uw vraag