Afsluiting

Over de afsluiting van het traject

Bij het afsluiten van de behandeling vragen we uw toestemming om een kort verslagje over het verloop van het behandeltraject naar de huisarts te sturen. Hierin kunnen ook nog specifieke zaken worden opgenomen over bijvoorbeeld de nazorg door het netwerk (bijvoorbeeld ouders, school, partners), de huisarts en/of POH (praktijkondersteuner van de huisarts) of over verdere begeleiding voor u of uw kind.

Na afsluiten wordt uw dossier (wettelijk verplicht) voor 15 jaar bewaard. Wilt u dat uw dossier vernietigd wordt, dan kunt u hierover het gesprek aangaan met uw behandelaar en wordt u gevraagd daarvoor een formulier in te vullen en te ondertekenen.

Evalueren behandeling en klanttevredenheid
Na afloop van uw behandeling wordt u gevraagd dezelfde klachtenvragenlijst in te vullen als bij de intake om de resultaten van de behandeling te evalueren. Als u daar toestemming voor geeft worden deze resultaten landelijk anoniem verwerkt. Het evalueren van de behandeling is een eis vanuit de zorgverzekeraars. Het betreft de Routine Outcome Monitoring oftewel ROM. Daarnaast vragen we u een klanttevredenheidslijst in te vullen. Met de informatie die we daaruit krijgen, kunnen we onze zorg nog beter op de wensen van cliënten afstemmen. Het invullen van de vragenlijsten wordt op prijs gesteld door ons, maar is geen verplichting.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGroepspraktijk JIPP is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel uw vraag