Behandeleffecten en tevredenheidsmeting

Praktijk JIPP

Westwal 2

4461 CM Goes

Tel: (0113) 232552

 

 

www.praktijkjipp.nl

 

secretariaat@praktijkjipp.nl

Groepspraktijk voor onderzoek, behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen

 

 

 

Behandeleffecten en tevredenheidsmeting

 

Binnen de volwassenzorg ligt er een verplichting vanuit de zorgverzekeraar om de behandeleffecten en tevredenheid van de cliënten te meten (het zogenaamde routine outcome monitoring). Hiervoor heeft JIPP een overeenkomst gesloten met Telepsy. Zij sturen (na uw toestemming) via uw mail een vragenlijst na de intake en na afsluiting van de behandeling. Na de behandeling wordt ook uw tevredenheid over de praktijk en behandelaar uitgevraagd middels een vragenlijst. Dit alles gebeurt anoniem en de gegevens worden door de zorgverzekeraar alleen gebruikt ten behoeve van statistieken.

JIPP gebruikt de uitkomsten van de klanttevredenheid zelf om zich te verbeteren en de zorg rondom de cliënten te optimaliseren. In 2018 kreeg JIPP van haar cliënten op de CQ op het onderdeel samen beslissen een score van 4.6 op een schaal van 1-5. Wij zijn hier heel bij mee en streven er naar om het in 2019 nog beter te maken voor u.

 

Overigens kunt u te allen tijde uw mening geven over de praktijk en verbeterpunten aangeven.

 

Tijdens het intakegesprek wordt uw toestemming gevraagd voor bovenstaande. U kunt dan aangeven op het toestemmingsformulier of u wel of niet akkoord gaat.

 

Deel uw ervaring met ons via onderstaande button:

 

 

 

Deel uw ervaring

Copyright 2018 by Praktijk Jipp te Goes